Om bloggen

Dette er først og fremst en fotoblogg. Bloggen har utviklet seg fra et personlig perspektiv på hverdagen til et sted der jeg kan dele min fotoglede. Jeg har tidligere studert film – og fjernsynsvitenskap og tatt et årsstudium i digital mediedesign. Nå om dagen tar jeg PPU i mediefag for å bli medielærer mens jeg jobber som vikarlærer på en ungdomskole i Lier. Foto har utviklet seg til å bli en stor del av hverdagen min, noen av de lykkeligste øyeblikkene i mitt liv er da jeg klarer å mestre utfordrende lysforhold og finner gode fotomotiv. Først og fremst er jeg mest opptatt av landskapsfoto og makro, men jeg liker også å utfordre meg på andre deler av fotografering.

Jeg bor i Lier utenfor Drammen, men kommer opprinnelig fra bygda Heidal i Gudbrandsdalen. Bildene mine er sterkt preget av mitt forhold til hjembygda og alle de flotte fotomulighetene som finnes der. Nå som det er blitt lang reisevei hjem utforsker jeg stadig nærmiljøet i Lier for å finne de gode motivene her også.

Alle bildene på denne bloggen er mine og skal ikke under noen omstendigheter kopieres eller benyttes uten tillatelse fra fotografen. © Anne Ekre

Ta kontakt hvis du ønsker å bruke bildene mine: anneekre at gmail.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s